Palvelut

Peruspalvelut

Hoidamme yrityksenne kuukausikirjanpidon toimittamanne kuitti- ja tositeaineiston pohjalta. Teemme ALV-laskelmat ja muut lakisääteiset viranomaisilmoitukset. Suoritamme palkanlaskentaa, ostolaskujen maksamista sekä myyntilaskutusta.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Teemme kuukausikirjanpidon perusteella tilinpäätöksen ja kokoamme kirjanpitolain mukaisen tasekirjan liitetietoineen ja tase-erittelyineen. Tilinpäätöstietojen pohjalta teemme veroilmoituksen liitelomakkeineen.

Yrityksen perustaminen ja yhtiömuodon muutokset

Avustamme yrityksen perustamisessa, liikeidean sparrauksessa, kannattavuuslaskelmissa sekä yhtiömuodon muutoksissa. 

Controller-toiminnot ja johdon raportointi

Toimimme myös sisäisen laskennan, analyysien, budjetoinnin, johdon raportoinnin ja controller-toimintojen parissa.

Palvelujen räätälöinti

Sovimme kunkin asiakkaan kanssa palvelujen räätälöinnistä ja työnjaosta joustavasti. Halutessaan yritys voi ulkoistaa koko taloushallinnon Pike-Yrityspalveluille tai esimerkiksi hoitaa myyntilaskutuksen itse.

Sähköinen taloushallinto

Finagon Procountor-ohjelmiston avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella ja saat samalla käyttöösi tarvittavat sähköisen taloushallinnon työkalut sekä monipuoliset yhteydet. Procountor soveltuu erinomaisesti asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön.